HISTORIEN BAK REN BARNEMAT

Fra babymat til app

Det hele startet ved en tilfeldighet da mitt første barn skulle begynne med fast føde. Det var en spontan avgjørelse å begynne med fast føde akkurat den dagen, så jeg hadde ikke kjøpt inn noe babymat til han. Dermed tok jeg av det jeg allerede hadde; en potet.

Jeg leste litt i «Ernæring for spedbarn» som jeg hadde fått av helsestasjonen og gikk i gang: kokte poteten, skrelte den, moste en liten bit og blandet med morsmelk. Siden dette var en viktig milepæl i min sønns liv, ble de første skjeene med potet filmet av hans stolte pappa. Og det var starten.

Jeg fortsatte å lage all middagsmaten hans selv, og syntes det var mye lettere enn jeg hadde forventet. «Hvorfor er det ikke flere som gjør dette?» tenkte jeg «Dette er jo lett, og mye bedre mat for barnet enn kjøpemat». Siden jeg liker å filme og redigere, begynte tanken om RenBarnemat å ta form.

Mitt ønske er at RenBarnemat-appen vil inspirere deg til å lage middagsmaten til din baby - fordi det er sunnere for barnet ditt, bedre for miljøet og veldig enkelt for deg. Jeg har nå lagd barnemat, slik du får se i RenBarnemat-appen, for alle mine tre barn. De har elsket maten!

Overgangen fra barnemat til vanlig middag, som resten av familien spiser, har vært problemfri nettopp fordi råvarene har vært lett gjenkjennelige hele veien. Det eneste som har endret seg er konsistensen; fra finmost purré, grov mos med små biter og etterhvert strimler til vanlige biter. Barna elsker fremdeles grønnsakene de fikk som babyer.

Gi barnet ditt naturlig og ren matglede - last ned RenBarnemat-appen i dag!